Dural

This property in Dural was substantial and well positioned but dated and not in keeping with todays open plan living ideas.
Removing an old vergola and forming and outdoor/indoor alfresco dining area was high on the priority list.
Removing internal walls to form large open plan living areas along with new ceiling, lighting pelmets and coffered ceilings transforms the house into a modern designer home.
A stunning front door that appears to float has specially engineer design glass support walls.
New floor tiling, timber floors and special detailing of cellar, home theatre room gives this home that special atmosphere.
The master ensuite and walk in robe was completely redesigned and fitted out achieving a spectacular master bedroom ensuite with the shower recess area doubling as a steam room.
Reroofing and retiling of the external paving in and around the home complete what is now a spectacular luxurious rural retreat.