Pymble

This project was an original Pymble home which had a flat-roofed family room and deck addition at the rear that was done in a manner that didn’t match the style or quality of the original home.

The clients’ design brief was to utilise the space between the existing original house structure and the existing pool, which was to be maintained, and to create an open-plan, integrated living area for both the ground floor and the lower ground floor.

The client had many very specific requirements and objectives for the home including wiring voids, and home theatre requirements. Tiling was also one of the clients main concerns and we worked closely with them and our specialised contractor to achieve the desired results.

The overall result has transformed the building into a modern open plan, entertaining delight with clever useage of the available areas and vastly improved the value of the home.